La Secció Territorial de Lleida del CFC organitza el Seminari tècnic de Tècniques de diagnòstic palpatori muscular

Publicada el 26/09/2013

El passat dimecres 18 de setembre, la Secció Territorial de Lleida del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya va organitzar un seminari tècnic gratuït de "Tècniques de diagnòstic palpatori muscular".

Aquest seminari, que es va realitzar al Campus de Ciències de la Salut de la Universitat de Lleida, va anar a càrrec del Sr. Ramon Aiguadé, fisioterapeuta i psicopedagog, DEA en Salut Pública i Recerca Biomèdica per la UAB, i tresorer del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Les places van quedar cobertes ben aviat i fins i tot es va organitzar una llista d'espera. En total varem assistir-hi uns 15 fisioterapeutes.

El seminari va ser, en tot moment, una combinació de part teòrica i pràctica de tècniques de diagnòstic palpatori d'extremitat superior. A més, també vam poder anar a la sala de disseccions de la Universitat de Medicina i vam poder manipular i explorar un membre superior i un d'inferior.

Seminari tècnic de diagnòstic palpatori muscular a Lleida Seminari tècnic de diagnòstic palpatori muscular a Lleida

Tots els participants vam estar d'acord que va ser un seminari molt interessant i que perfectament podria allargar-se o, si més no, més endavant proposar de fer-ne un altre d'extremitat inferior o columna i pelvis. La Secció de Lleida ho tindrà ben present!!

Diana Martorell
Secció Territorial de Lleida

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×