Entrevista a la Sra. Montserrat Gironès, Premi June Nystrom 2014

Publicada el 21/10/2014

Com a cloenda de la Jornada de Fisioteràpia Neuromusculosquelètica del proper divendres 24 d'octubre, celebrarem, com ja és habitual, el nostre ja tradicional Sopar Anual que commemora la Llei de creació del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i que serveix, també, per homenatjar i premiar alguns del nostres companys i companyes.

És en aquest sentit que us comuniquem que la nostra companya Sra. Montserrat Gironès, rebrà el Premi June Nystrom 2014, distinció que s'atorga a professionals que s'han caracteritzat per la seva tasca de difusió i promoció de la nostra professió. La Sra. Gironès es va jubilar aquest darrer any de la seva tasca com a fisioterapeuta del Servei de Rehabilitació de l'Hospital Clínic de Barcelona, i encara és membre de la Comissió l'Onco-Hematologia i Cures Pal·liatives del CFC i coordinadora de (gAmis) Grup d'Ajuda de Mama i Salut, una associació vinculada al Hospital Clínic de Barcelona creada l'any 2000 per un grup de dones afectades de càncer de mama.

Aquí podeu veure l'entrevista que el degà del CFC, Sr. Manel Domingo, li ha fet a la Sra. Gironès amb motiu del lliurament del Premi June Nystrom 2014 i de tota una vida professional dedicada a la nostra professió.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×