El Col·legi celebra el Sopar Anual amb un final de festa màgic

Publicada el 28/10/2014

Com a cloenda de la V Jornada de Fisioteràpia Neuromusculosquelètica, el passat 24 d'octubre es va celebrar el Sopar Anual del Col·legi, que va servir per gaudir de la companyia de companys i companyes de professió, i homenatjar i premiar alguns del nostres col·legues fisioterapeutes.

L'acte es va iniciar a les 21.00 h amb el parlament del degà, Sr. Manel Domingo, que va donar les gràcies als presents per la seva assistència i va presentar el vídeo enregistrat amb motiu del DiFT, el Dia de la FisioTeràpia, que vam celebrar el passat 11 d'octubre a Girona.

Tot seguit es va fer l'homenatge al Sr. Albert Núñez, impulsor, primer degà i degà honorífic del CFC i membre del seu Consell Social, que va morir el passat mes de març i al qual el Sr. Francesc Escarmís, exdegà del CFC, i el Sr. Miguel Villafaina, president del CGCF, van dedicar unes emocionades paraules.

Posteriorment es va servir el sopar, i a continuació el Sr. Gabriel Liesa, secretari de la Junta de Govern del CFC, va presentar l'habitual homenatge als col·legiats jubilats el darrer any, als quals el Sr. Josep Davins, subdirector d'Ordenació i Recerca en Salut del Departament de Salut, va fer entrega d'una placa commemorativa a la Sra. Milagros Aregita, exusant la presència de la resta de companys que no ens van poder acompanyar.

A continuació es va fer el lliurament dels diplomes per l'obtenció de doctorat, que va presentar el Sr. Ramon Aiguadé i va entregar la Sra. Assumpció Laïlla, diputada al Parament de Catalunya per UdC. El Dr. Enric Sirvent, en representació de tots els guardonats, va agrair el reconeixement públic per part del CFC.

Tot seguit el Dr. Joaquim Casanovas, gerent de la Regió Sanitària de Barcelona del Departament de Salut, va fer entrega del Premi June Nystrom 2014, amb una introducció prèvia per part del degà del Col·legi del currículum de la premiada, la Sra. Montserrat Gironès, que va agrair emocionada el guardó i va aprofitar per fer un record dels seus inicis com a fisioterapeuta i un reclam als representats col·legials i a l'Administració, als quals els hi sol·licitava el suport a l'especialitat de Fisioteràpia en oncologia.

El Sopar Anual va finalitzar amb l'estel·lar actuació del Mag Lari, que va fer riure de valent els assistents a l'acte i que va ser un gran final de festa per a un dia i una nit on el nexe d'unió va ser la Fisioteràpia.

Podeu veure les imatges del Sopar aquí.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×