Traspàs de poders a la nova Junta de Govern del Col·legi

Publicada el 20/11/2014

El passat dimecres 19 de novembre, tal i com marca l'article 56 dels Estatuts del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, es va realitzar el traspàs de poders de la Junta de Govern sortint a la Junta de Govern entrant, electa el passat 15 de novembre en la jornada d'Eleccions 2014. Un traspàs que dóna continuïtat a la tasca d'una Junta que, amb sis cares noves i gràcies al suport dels col·legiats, segueix al capdavant del Col·legi.

El degà del Col·legi, Sr. Manel Domingo, va voler agrair la dedicació i l'esforç de les persones que actualment cessaven del seu càrrec i que deixaven la tasca a mans dels nous membres.

Manel Domingo Mònica Rodríguez Gabriel Liesa Eva Cirera

Ramon Aiguadé Juanjo Brau Eva Hernando Francesc Rubí

Marta Sala Patricia Vidal Rafel Nadal Núria Coral

L'anhel d'aquesta 'nova' Junta de Govern és treballar per posicionar la Fisioteràpia i els fisioterapeutes en l'espai de reconeixement sanitari que el seu esforç i coneixement mereix, així com poder fer visible a la ciutadania el distintiu de qualitat a l'hora de ser tractat per un fisioterapeuta col·legiat.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×