El CFC acull la reunió de la taula tècnica per parlar del model d'atenció a les persones en situació de dependència

Publicada el 13/02/2014

El passat 12 de febrer, el CFC va acollir la reunió de la taula tècnica per parlar del model d'atenció a les persones en situació de dependència, a la qual hi van assistir representants del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya, el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, el Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya, el Col·legi de Terapeutes Ocupacionals de Catalunya i, en representació del CFC, el degà, Sr. Manel Domingo; el secretari, Sr. Gabriel Liesa, i la vocal de la Junta de Govern, Sra. Benilde Martínez.

A la reunió es va acordar:

  • Treballar de forma seguida i continuada un cop es coneguin els punts que vol tractar de la direcció de l'ICASS a la reunió prevista per al 26 de febrer. Independentment de com vagi la reunió, el grup continuarà treballant sobre els punts inicials del manifest entregat a la consellera de Benestar Social i Família, on exposàvem el nostre punt de vista sobre com hauria de ser el model d'atenció a les persones grans.
  • Celebrar una jornada intercol·legial on es tracti el model d'atenció a les persones.
  • Mantenir converses amb la Intercol·legial, contactes amb la comissió ètica, el Síndic de Greuges i, si s'escau, portar el cas a Brussel·les.
  • Crear una taula estratègica formada per un o dos representants de cada col·legi i entitats que han donat suport al manifest conjunt, atès que es considera que la creació d'aquesta taula és vital per tal de poder treballar en totes les línies que estan obertes.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×