El Sr. Rafel Donat, vocal de la Junta de Govern, es reuneix amb el director general d'Ordenació de les professions sanitàries

Publicada el 27/02/2014

El passat divendres 14 de febrer, el Sr. Rafel Donat, vocal de la Junta de Govern del CFC, es va reunir, com a membre responsable de la Comisión de Formación y CIF del CGCF, amb el director general d'Ordenació de les professions sanitàries, Sr. Lopez Blanco, a la seu del Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad per tractar el projecte d'Especialitats en Fisioteràpia.

A la trobada es va deixar constància de la transcendència de l'actuació dels professionals de la Fisioteràpia en la cura i el manteniment de la societat del benestar, i de la necessitat d'obrir el procés d'especialització reglada via residència (com a sistema preferent d'especialització reconegut per la LOPS sobre les professions sanitàries) en equiparació a les altres professions de la salut que ja tenen reconeguda aquesta situació (medicina, infermeria i psicologia clínica).

La reunió va estar precedida per un clima de cordialitat i pel compromís per part de tots els participants de seguir treballant per veure la viabilitat del projecte.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio