El tresorer del CFC i vicepresident del CGCF, Sr. Ramon Aiguadé, es reuneix amb el Ministerio de Sanidad per tractar la Llei del Medicament

Publicada el 10/03/2014

El passat 6 de març, el tresorer del CFC i vicepresident del CGCF, Sr. Ramon Aiguadé, juntament amb el president de la mateixa institució, Sr. Miguel Villafaina, i el vocal Sr. Manuel López Viña, es van reunir amb el Sr. Agustín Rivero, director general de Cartera Básica de Servicios del Sistema Nacional de Salud y Farmacia del Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad.

A la reunió es va concretar que la Llei de Medicament primer es faria efectiva per al col·lectiu d'infermeria i, posteriorment, per a nosaltres, els fisioterapeutes.

De la mateixa manera es va acordar que, a partir del mes d'abril, es farà un treball periòdic amb el Ministerio de Sanidad per tal de determinar quins seran els medicaments que podrà prescriure el fisioterapeuta i quins no; en aquest sentit es preveu que n'hi hagin sense i amb prescripció, a més de productes ortoprotèsics.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio