El CFC celebra la cinquena reunió del Consell Social

Publicada el 17/03/2014

El passat 10 de març, la seu col·legial va acollir la cinquena reunió del Consell Social del CFC, que va comptar amb la presència dels anteriors degans, Sr. Antoni Narbona, Sr. Pere Narbona, Sr. Daniel Jiménez i Sr. Francesc Escarmís, i dels col·legiats honorífics, Sr. Jordi Artigas, Sr. Ramon Figueras, Sr. Rafael Manzanera, i Sra. Conxita Tarruella, diputada al Congrés espanyol per CiU. Per part del CFC hi van assistir el degà, Sr. Manel Domingo; el secretari, Sr. Gabriel Liesa, i el tresorer, Sr. Ramon Aiguadé.

La reunió va girar al voltant de temes d'actualitat sobre la nostra professió com són els tràmits per assolir les especialitats en Fisioteràpia, tasca desenvolupada pels representants del CFC al CGCF; la nova llei del medicament; així com la relació del CFC amb el Departament de Salut.

D'aquesta reunió en van sorgir molt bones propostes que, evidentment, seran tingudes en compte per l'actual Junta de Govern.

Seguint la planificació de reunions semestrals que contempla el reglament del Consell Social, els assistents a la reunió van acordar fer la següent el proper mes d'octubre.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×