Acord de col·laboració amb Designa per a la celebració del DiFT2014, que tindrà lloc a Girona

Publicada el 15/05/2014

El passat 30 d'abril, el CFC va signar un acord de col·laboració amb l'empresa Grupo Designa, dedicada a la publicitat i la celebració de tot tipus d'esdeveniments.

El Sr. Albert Esteve, com representant de Designa, i el Sr. Manel Domingo, degà del Col·legi, varen rubricar un acord que té per objecte la realització, creació i desenvolupament del DiFT2014, el Dia de la FisioTeràpia, que tindrà lloc a la ciutat de Girona el proper 11 d'octubre i que, entre d'altres, comptarà amb activitats als Parcs Urbans de Salut propers. Els Parcs Urbans de Salut són un conjunt d'aparells que conformen un circuit dissenyat per fer exercici físic moderat i que estan enfocats a realitzar un treball de prevenció, millora i/o manteniment dels moviments necessaris per a les activitats de la vida diària per així millorar la qualitat de vida de les persones.

A més, el DiFT2014 s'emmarcarà de nou dins d'un projecte benèfic en pro de La Marató de TV3. En aquest sentit us volem informar que els donatius recollits al DiFT2013, que vam celebrar el passat 5 d'octubre a Barcelona, han contribuït a fer pujar el comptador final de La Marató 2013, dedicada a les malalties neurodegeneratives, per a la investigació de les quals s'han recollit, finalment, un total de 11.848.986 €.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×