La Secció Territorial de Girona fa triplet amb la seva participació en tres curses en un sol dia

Publicada el 16/05/2014

El passat dia 11 de maig, la Secció de Girona del CFC vam fer un triplet amb la nostra participació en tres curses: la Mitja Marató de Girona, la Cursa Popular patrocinada pel Corte Inglés, a la mateixa ciutat, i la XVII marxa cicloturista Terra de Remences, a Sant Esteve d'en Bas.

Les companyes de la Secció gironina, Cristina Mullor i Núria Fuentes, acompanyades de dos estudiants de l'EUSES, la Núria i el Sebastián, vam oferir el servei de Fisioteràpia a la Mitja Marató de Girona i a la Cursa Popular del Corte Inglés. Tot i ser pocs, hi va haver una bona organització gràcies a dos voluntaris, el Robert i l'Anna, que repartien números per als corredors perquè esperessin el seu torn. Es van poder fer uns 60 massatges entre els quatre, intentant ser ius a l'hora de fer-los, però sempre buscant complir dues premisses: la màxima qualitat en el mínim temps possible.

Per la seva banda, a la XVII marxa cicloturista Terra de Remences, hi vam participar tres fisioterapeutes del CFC i uns 40 voluntaris de l'EUSES, que vam realitzar massatges de descàrrega a les cames i també estiraments.

En general, hem quedat contentes del resultat, i la nostra percepció és que tant corredors com organització també van quedar satisfets amb la nostra feina.

Secció Territorial de Girona

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×