El canal de TV del Col·legi continua el seu camí

Publicada el 17/06/2014

Tal i com ja es va anunciar a la IV Jornada d'Abordatge pràctic de Fisioteràpia en Geriatria del passat 16 de maig, el nou canal de TV del CFC ja ha iniciat el seu camí, i ho ha fet amb diversos continguts que, estem segurs, seran del vostre interès.

A la nova FisioTV hi podeu trobar, a dia d'avui, entrevistes molt interessants amb el Sr. Juanjo Brau, fisioterapeuta, coach esportiu i actual coordinador de l'equip de fisioterapeutes de la primera plantilla de futbol del FC Barcelona; amb el Sr. Rafel Donat, vocal de la Junta de Govern que ens parla sobre el nou projecte col·legial "Fisioteràpia i exclusió social", una campanya d'apropament de la Fisioteràpia a aquelles persones amb discapacitat o dependència i que, per situació d'exclusió social, no poden rebre aquest servei; també hem parlat amb el veterà fisioterapeuta Sr. Joan Prat de los Mozos sobre la publicació del seu llibre "Calli i treballi", on relata els anys en què va ser fisioterapeuta d'un geni, Salvador Dalí i, finalment, també posem a la vostra disposició les entrevistes que els hi vam poder fer als ponents de la IV Jornada de Geriatria del CFC: Sr. Roger Gómez, Sra. Marta Bisbe, Sr. Carles Salvadó i Sr. Carlos Rodríguez.

A més, també trobareu les ponències de la Jornada de Geriatria del CFC i els videoconsells de la campanya "12 mesos, 12 consells de salut".

Esperem que aquest nou repte que ara posem en marxa sigui el punt de trobada de molts fisioterapeutes i també un espai on la ciutadania pugui trobar resposta a les seves preguntes i entenguin que la Fisioteràpia els pot ajudar en totes les etapes de la seva vida i en una gran varietat de patologies.

Estem segurs que el nou canal de TV del CFC ens donarà molta informació i molts bons moments relacionats amb la Fisioteràpia i els fisioterapeutes.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×