El CFC signa un conveni amb el diari La Mañana i prorroga l'actual amb L'Esportiu

Publicada el 18/06/2014

Us informem que el CFC ha signat una conveni de col·laboració amb el diari lleidatà La Mañana, pel qual, de manera regular, els hi proporcionarem un article en relació a la Fisioteràpia i els fisioterapeutes per tal de poder fer promoció de la nostra tasca davant la població i així intentar millorar el benestar i la qualitat de vida de la ciutadania.

Aquest conveni amb un diari de premsa escrita ja és el segon que signem en un any, atès que al maig passat es va signar un conveni amb El 9 Esportiu (ara, L'Esportiu) pel qual cada setmana es publica, en la seva edició impresa, un article que els hi proporcionem nosaltres. Enguany acabem de prorrogar aquest conveni per un any més, de manera que ens podreu trobar cada divendres a les pàgines de L'Esportiu.

És en aquest sentit quer us recordem que, qualsevol fisioterapeuta col·legiat que vulgui publicar un article a L'Esportiu o a La Mañana, ho pot fer enviant un escrit a comunicacio@fisioterapeutes.cat d'aproximadament 1.950 caràcters (per a L'Esportiu) i de llargària lliure (tot i que heu de tenir en compte el mitjà en el qual es publicarà) per a La Mañana relacionat amb qualsevol àmbit de la Fisioteràpia que, prèvia revisió, serà publicat a un o als dos diaris i anirà signat amb el vostre nom i el número de col·legiat.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×