Les alteracions circulatòries al videoconsell del mes de juliol

Publicada el 11/07/2014

Amb la calor, les possibles alteracions circulatòries s'accentuen, motiu pel qual el nostre videoconsell del mes de juliol està dedicat a aquestes patologies que afecten, principalment, a la població de sexe femení. El que volem és explicar com la Fisioteràpia ens pot ajudar a prevenir-les i/o millorar-les.

En aquest sentit el videoconsell ens informa que els fisioterapeutes poden ajudar en les primeres etapes d'aquests problemes circulatoris amb tècniques com la pressoteràpia, electrostimuladors, massatge manual per al drenatge localitzat o programes d'exercicis actius que prevenen l'aparició de més varius i úlceres varicoses. A més, el videoconsell també ens dóna pautes d'actuació pel moment en que apareixen els primers símptomes: evitar estar dempeus o asseguts massa temps, no emprar aigua massa calenta al bany o a la dutxa, portar una dieta equilibrada, realitzar activitat física suau a diari, etc.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×