Acte de graduació de la 2a promoció del Grau de Fisioteràpia d'EUSES

Publicada el 03/07/2014

El passat 20 de juny, la Sra. M. Carme Caselles i la Sra. Alba Resplandis, com a representants de la Secció Territorial de Girona del CFC, vam assistir als actes de graduació de la 2a promoció de Grau de Fisioteràpia d'EUSES Girona.

Primerament, va tenir lloc l'acte de col·locació de la placa commemorativa a la mateixa universitat a càrrec dels delegats de curs acompanyats d'alumnes i dels senyors Joaquim Majó, delegat rector de la UdG per a les escoles universitàries adscrites; Rafael Magrinyà, director docent d'EUSES, i Ismael Martí, director del Grau de Fisioteràpia d'EUSES. Tot seguit, a l'auditori de la Comacrós de Salt, va tenir lloc l'acte de graduació de la 2a promoció de Grau de Fisioteràpia, amb la corresponent entrega de diplomes i bandes.

Les personalitats situades a la taula presidencial van fer els corresponents parlaments: Sr. Francesc Sánchez, director general d'EUSES; Sr. Ismael Martí, director del Grau de Fisioteràpia d'EUSES; Sr. Rafael Magrinyà, director docent d'EUSES; Sr. Joaquim Majó, delegat rector de la UdG per a les escoles universitàries adscrites; Dr. Jaume Torramadé, alcalde de Salt; el regidor, Sr. Josep Valentí, i jo mateixa, com a coordinadora de la Secció Territorial de Girona del CFC.

Alba Resplandis Segovia
Coordinadora de la Secció Territorial de Girona
www.fisioterapeutes.cat/seccions/girona

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×