El CFC i la Federació ECOM signen un conveni de col·laboració

Publicada el 03/07/2014

El passat 13 de juny, el CFC va signar un conveni de col·laboració amb la Federació d'Entitats de Persones amb Discapacitat Física (Federació ECOM), una entitat que té com a objectiu, entre d'altres, defensar l'exercici dels drets de les persones amb discapacitat física i treballar per la millora de la seva qualitat de vida.

El degà del CFC, Sr. Manel Domingo, i el president de la Federació ECOM, Sr. Antonio Guillén, van firmar un acord l'objecte del qual és la promoció d'actuacions i projectes que contribueixin a millorar la salut de la població mitjançant la divulgació de programes, esdeveniments i actuacions que realitzin ambdues entitats de forma individual o conjunta.

Conveni ECOM

El present conveni té una durada d'un any i és prorrogable, tàcitament, per períodes d'un any i es va formalitzar a la seu de la Federació, amb una fotografia de les representants d'ECOM juntament amb el secretari del CFC, Sr. Gabriel Liesa, i el vocal de la Junta, Sr. Rafel Donat.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×