La Secció Territorial de Lleida col·labora amb la Transiscar

Publicada el 22/10/2015

Per segon any consecutiu, la Secció Territorial de Lleida del CFC va estar present a la XXIII Transiscar-Volta BTT del torró, a la localitat d'Agramunt (Lleida).

La Transiscar 2015 és la marxa ciclista amb Bicicleta Tot Terreny (BTT) més antiga de les Terres de Ponent. Es caracteritza per ser una cursa amb una molt bona senyalització i assistència dels controladors, el bon preu i les facilitats per a la inscripció, així com un important dispositiu mèdic i de seguretat.

Es va celebrar el passat 10 d'octubre oferint dos circuits possibles de 38 i 62 km amb les següents característiques:

  • Circuit curt: 38 km amb 650 metres de desnivell positiu - 10 trialeres amb 5.28 km totals de trialeres.
  • Circuit llarg: 62 km amb 1.250 metres de desnivell positiu - 14 trialeres amb 10.60 km totals de trialeres.

Els participants en la cursa van ser un total de 465 inscrits.

Transiscar 2015 Transiscar2015

Nosaltres, per fer l'assistència en Fisioteràpia vam contractar un total de 4 fisioterapeutes i vam comptar amb 4 estudiants voluntàries del Grau de Fisioteràpia de la UdL. Estàvem ubicats a la zona d'arribada en dos envelats. Vam disposar d'un total de 7 lliteres i es calcula que vam arribar a assistir a uns 250 participants, aproximadament. Tots els participants van anar arribant de manera molt esglaonada pel fet d'haver-hi les dues diferents modalitats de cursa. Això va permetre fer una molt bona assistència en Fisioteràpia sense tenir llargues cues d'espera per rebre el tractament. L'horari d'atenció va ser de les 10 h fins les 14 h.

Destacar que l'organització va ser tot un èxit, molt bona coordinació i màxim control en tot moment.

Enguany l'equip de l'organització, el Club Ciclista d'Agramunt, també van estar molt agraïts pel nostre servei i la bona acceptació del servei de Fisioteràpia i ens van demanar de mantenir el servei per a les pròximes edicions.

Diana Martorell
Secció Territorial de Lleida

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×