La Secció Territorial de Girona col·labora en l'organització de la Jornada de Dolor Crònic celebrada a Girona

Publicada el 26/10/2015

Els passats dies 2 i 9 d'octubre, la Secció Territorial de Girona, juntament amb el Col·legi de Metges de Girona, el Col·legi de d'Infermers/eres de Girona, el Col·legi de Psicòlegs de Catalunya i el Col·legi de Veterinaris de Girona, i a través del Fòrum Associació de Col·legis Sanitaris, va col·laborar en l'organització de la Jornada de Dolor Crònic.

Es tractava d'una jornada gratuïta adreçada als professionals (2 d'octubre) i als ciutadans (9 d'octubre).

En la Jornada del dia 2 hi va participar el Sr. José Miguel Aguililla, fisioterapeuta i membre del Grup d'Interès del Vallès Occidental del CFC, amb la ponència Aspectes emocionals de la Fisioteràpia.

D'altra banda, en la segona part de la Jornada, la del dia 9 d'octubre, hi va participar el Sr. Xevi Sala, integrant de la Comissió de Fisioteràpia Neuromusculosquelètica del CFC, amb la ponència Hàbits de vida saludable. Prevenció del dolor crònic, el qual també va ser un dels integrants de la Taula rodona sobre l'Abordatge del dolor crònic des de diverses disciplines de la salut, que va ser moderada, al seu torn, per la coordinadora de la Secció de Tarragona del CFC, Sra. Alba Resplandis.

Secció Territorial de Girona

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio