El CFC i el Colegio de Fisioterapeutas de Andalucía celebren la IV Jornada Fisioteràpia, TIC i 2.0

Publicada el 06/10/2015

El passat 3 d'octubre va tenir lloc la IV Jornada Fisioteràpia, TIC i 2.0, centrada, com ja és habitual, en l'entorn 2.0.

Enguany, però, hi va haver dues novetats destacables: es va realitzar juntament amb el Colegio Profesional de Fisioterapeutas de Andalucía i els col·legiats que ho van desitjar va poder assistir de manera presencial al desenvolupament de la Jornada a la seu del CFC.

En aquesta quarta edició vam comptar amb ponents com Quim Chalé, formador experiencial i coach, que ens va presentar la ponència Com aprofitar les eines 2.0 per millorar el teu Networking; Rocío Pomares, psicòloga sanitària i de l'esport, que ens va parlar de Marca personal; Luis Torija, fisioterapeuta expert en formació en habilitats, que va proposar la ponència Fisioteràpia. Comunicació. 2.0? Amb qui? Per a què? Com? Massa preguntes i poques respostes, i María Sánchez, doctora en Periodisme, professional i acadèmica de la comunicació i la innovació en xarxa, que ens va acostar als Fisioterapeutes e-competents: un recorregut sobre eines 2.0 i idees per al seu ús.

La retransmissió de la jornada es va fer streaming pel nostre canal FisioTV.cat on, us anunciem que, en breu, hi tindreu penjades totes les ponències.

Com no podia ser d'altra manera, la Jornada va ser seguida abastament per Twitter a través de l'etiqueta #colTic20, on vam aconseguir més tres milions i mig d'impressions.

Podeu veure imatges de la Jornada aquí

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×