El CFC dóna suport a la postura de la CDFF davant el nou intent de remodelació del sistema universitari

Publicada el 11/02/2015

El passat 2 de febrer, es va publicar al BOE el Reial Decret 43/2015, pel qual s'habilita a les universitats per tal que puguin reduir els estudis de grau de quatre a tres anys.

Aquesta mesura aprovada pel Consell de Ministres ha provocat una queixa del sistema universitari espanyol. En concret, els rectors de la CRUE (Conferencia de Rectores de las Universidades Españolas) han acordat no aplicar el Decret abans del 2017 i, d'aquesta manera, disposar de més temps per avaluar la proposta.

És en aquest sentit que la CDFF (Conferencia de Decanos de Facultades de Fisioterapia) ha elaborat un manifest en el qual dóna suport a les opinions i manifestos de la CRUE, tot i que la seva proposta de moratòria de l'aplicació del Reial Decret els sembla "muy acertada aunque todavía muy próxima y precipitada".

El CFC, davant la situació actual, ha decidit donar ple suport al manifest elaborat per la CDFF i secunda tots i cadascun dels aspectes que es detallen al manifest.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×