El coaching transformacional dins del cicle Terap-i-Tast del GI del Penedès

Publicada el 16/03/2015

El passat 25 de febrer, el coach transformacional Xavi Segura va oferir una sessió-taller dins el cicle Terap-i-tast, a l'Escorxador de Vilafranca del Penedès.

La contribució a l'òptim estat de salut de l'individu requereix un coneixement profund de l'ésser humà. El coaching transformacional ofereix principis i eines per encarar la relació amb els pacients tenint com a marc una comprensió d'aquests pacients en la seva dimensió biopsicosocial.

En Xavi Segura ens va fer reflexionar sobre quin era el nostre nivell de gratificació professional i a quin nivell aspiràvem.

A partir d'aquí, vam treballar en grups reduïts guiats per les seves consignes i vam revisar la relació terapeuta-pacient.

Cal destacar l'existència d'un clima propici, la comprensió del pacient, l'establiment objectius clars i el definir les capacitats del pacient i treballar en relació a aquestes.

Vam finalitzar la sessió amb una millora de la capacitat d'anàlisi de la relació amb el pacient.

Aquest any, el cicle Terap-i-tast finalitzarà el 13 de juny amb un taller experiencial a càrrec de dues artterapeutes, en l'entorn privilegiat de les caves Martí Serdà de Santa Fe del Penedès.

El Grup d'Interès del Penedès us hi espera!

Grup d'Interès del Penedès

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×