El CFC presenta la 5a edició de Jornada Abordatge pràctic de Fisioteràpia en Geriatria

Publicada el 02/03/2015

Tot està ja a punt per a la cinquena edició de la Jornada Abordatge pràctic de Fisioteràpia en Geriatria, que se celebrarà el proper 24 d'abril a l'Espai Pujades 350 (Passeig Pujades, 350, de Barcelona) i que, per commemorar el 25è aniversari del nostre Col·legi, serà gratuïta.

Seguint el format habitual de les jornades del CFC, durant el matí realitzarem les conferències magistrals, que seran retransmeses en streaming pel canal de TV del CFC, Facebook i Twitter (amb l'etiqueta #colfigeria); i a la tarda farem 4 tallers pràctics en format masterclass d'una hora i mitja de durada.

Estem convençuts que el seu contingut científic serà del vostre interès, tant pels professionals que hi participaran com per les conferències, que abordaran temes com l'atenció comunitària i el Model Housing com a politiques públiques actives d'Atenció Centrada en la Persona (Daniel Jiménez), la valoració del pacient adult amb dany cerebral (Aitor Garay), l'activitat física per a la gent gran (Marc Terradellas), el Programa Otago en la prevenció de caigudes (Judith Casañas), i l'abordatge del dolor en les persones grans (Eva Sierra).

Ja podeu consultar el programa de la Jornada, així com realitzar la vostra inscripció aquí.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×