25 anys, un aniversari que volem celebrar amb tots vosaltres!

Publicada el 30/03/2015

El passat 30 de març, el Col·legi va celebrar el 25è aniversari de la seva creació. Aquests vint-i-cinc anys d'història es van iniciar al 1990 quan el Parlament de Catalunya va aprovar la Llei 7/1190 que donava llum verda a la creació del CFC, que sempre ha tingut per objectiu la defensa del fisioterapeuta i de la Fisioteràpia.

En aquests 25 anys, la Fisioteràpia, de la mateixa manera que la societat, ha experimentat canvis notables, rellevants i positius tant per al col·lectiu de fisioterapeutes com per a la ciutadania en general. Malgrat això, som conscients que encara ens queda molt camp per recórrer i obstacles als que fer front i no defalirem fins assolir el que creiem just per als fisioterapeutes.

Volem una professió valorada i gran en tots els sentits, i per fer-nos sentir i, a la vegada, celebrar aquest 25è aniversari del CFC, organitzarem un seguit d'activitats que s'iniciaran el 24 d'abril amb la Jornada d'Abordatge pràctic de Fisioteràpia en Geriatria que, com la resta de jornades previstes per a aquest any, seran gratuïtes.

Volem destacar també la Jornada Fisioteràpia, TIC i 2.0 (19 de setembre), el DiFT, que enguany arriba a la seva quarta edició (31 d'octubre) i, sobretot, la VI Jornada de Fisioteràpia Neuromusculosquelètica (30 d'octubre) per a la qual comptarem amb un fisioterapeuta de cada continent, i la qual estem segurs que serà molt especial!

Avui tenim el col·legi de fisioterapeutes més gran de l'estat espanyol, i el nostre desig és que esdevingui, també, un gran col·legi i pugui celebrar, amb vosaltres molts aniversaris més!

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×