Els premis June Nystrom i Fisioterapeuta de l'Any ja tenen guanyador

Publicada el 30/03/2015

Ja tenim noms! Els guardonats amb els premis que el Col·legi atorga anualment són:

  • Premi June Nystrom: Ex aequo per a Fisiosmundi per la seva tasca de voluntariat i la Societat Catalano-Balear de Fisioteràpia per seva contribució en la difusió de la Fisioteràpia en l'àmbit científic.
  • Premi al Fisioterapeuta de l'Any: Sr. Roger Gómez Orta per la seva tasca a Quvitec, que proporciona un servei de qualitat personalitzat amb una visió rehabilitadora i professional per tal de potenciar la màxima autonomia de l'usuari i millorar la seva qualitat de vida.

El lliurament d'ambdós premis es farà durant el transcurs del Sopar Anual del Col·legi, que se celebrarà el proper 27 de novembre.

El Premi June Nystrom és un guardó que distingeix aquells fisioterapeutes i/o entitats que per la seva trajectòria i implicació han fet de la Fisioteràpia una ciència reconeguda i valorada en tots els àmbits de la nostra societat.

El Premi al Fisioterapeuta de l'Any s'atorga, entre d'altres, en reconeixement per haver aconseguit prestigiar la Fisioteràpia davant la societat realitzant promoció de la salut així com per haver engegat una iniciativa professional que genera ocupabilitat per als fisioterapeutes.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×