Entrevista als Premis June Nystrom 2015

Publicada el 31/03/2015

Tal com vem anunciar el passat dilluns 30 de març, coincidint amb el 25è Aniversari del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, ja tenim noms dels guardonats amb el Premi June Nystrom que el Col·legi atorga anualment.

Enguany el Premi June Nystrom el compartiran dues entitats. D'una banda Fisiosmundi per la seva tasca de voluntariat, i d'altra banda la Societat Catalano-Balear de Fisioteràpia per seva contribució en la difusió de la Fisioteràpia en l'àmbit científic.

El lliurament d'aquest premi es farà durant el transcurs del Sopar Anual del Col·legi, que se celebrarà el proper 27 de novembre.

El Premi June Nystrom és un guardó que distingeix aquells fisioterapeutes i/o entitats que per la seva trajectòria i implicació han fet de la Fisioteràpia una ciència reconeguda i valorada en tots els àmbits de la nostra societat.

Podeu veure al nostre canal de televisió FisioTv.cat l'entrevista que el degà del Col·legi, Sr. Manel Domingo, va fer a la Sra. Montserrat Nuevo, presidenta de la Societat Catalano-Balear de Fisioteràpia, i l'entrevista que el tresorer del Col·legi, Sr. Ramon Aiguadé, va fer al Sr. Martí Tapias, secretari general de Fisiosmundi.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×