El CFC, present a la reunió constitutiva del Consell de les Professions Sanitàries del Departament de Salut

Publicada el 04/03/2015

El passat 25 de febrer va tenir lloc la constitució del Consell de Professions Sanitàries de Catalunya amb la participació d'una trentena de representants dels Consells i Col·legis professionals de tot Catalunya sota la presidència del conseller de Salut, l'honorable Sr. Boi Ruiz.

El CFC hi va estar representat pel seu secretari, Sr. Gabriel Liesa, que va recordar als assistents la funció preventiva de la Fisioteràpia i va demanar de fer un treball conjunt en contra de l'intrusisme, per tal que el ciutadà tingui clar a qui es dirigeix.

L'objectiu del Consell de les Professions Sanitàries de Catalunya és abordar, amb una visió integradora i des d'un punt de vista multiprofessional i interdisciplinari, els aspectes més estratègics de les professions sanitàries i les seves repercussions professionals. La seva funció principal serà assessorar al Departament de Salut en relació a les polítiques que es duguin a terme sobre aspectes professionals, acadèmics, formatius i basats en el desenvolupament professional, per a la millora de l'eficiència i la qualitat de la pràctica clínica, a través de l'impuls dels valors del professionalisme i de lideratge professional.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×