Col·labora amb els damnificats del Nepal

Publicada el 30/04/2015

Com ja sabreu, el dissabte 26 d'abril, el Nepal va patir un fort terratrèmol que ha causat milers de víctimes i molts danys materials. L'impacte de la tragèdia és especialment dramàtic per la ja molt precària situació econòmica del país, un dels més pobres d'Àsia i del món.

Des de Sathi Sansar ens han fet arribar diversa informació que pensem que pot ser del vostre interès en el cas que vulgueu col·laborar-hi amb donatius pels damnificats o estar informats de l'actualitat del país:

Enllaç informatiu sobre l'última hora de l'afectació del terratrèmol http://reliefweb.int/organization/un-rchc-nepal

Ajudes econòmiques a través de diverses ONG:

Sathi Sansar, creada l'any 2004, està formada per Sathi Sansar Barcelona (SSB) i Sathi Sansar Nepal (SSN), dos equips que treballen conjuntament per al projecte que l'ONG té a Pokhara, la segona ciutat més important del Nepal. Allà, l'ONG té un centre d'educació especial per a nens i nenes amb paràlisi cerebral i/o patologies similars al que assisteixen cada dia una trentena de nens que tenen l'oportunitat d'accedir a l'educació i als tractaments que necessiten.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×