El Grup d'Interès del Penedès col·labora en la 12a edició de la marxa de resistència 7 cims

Publicada el 22/05/2015

El passat dia 3 de maig, el Grup d'Interès del Penedès va col·laborar, com ja porta fent en les darreres edicions, en la 12a marxa de resistència "7 cims", organitzada pel Centre Excursionista del Penedès i que puntuava per a la XVIII Copa catalana de caminades de resistència.

Enguany, la marxa, que va tenir com a sortida i arribada la població de Torrelles de Foix, va comptar amb la participació d'uns 700 inscrits que s'enfrontaven als 59 km de distància i 4.746m de desnivell acumulat que transcorren per la serralada del prelitoral. En aquesta dotzena edició es van fer canvis en el recorregut, però el que més van notat els participants va ser les dures condicions meteorològiques amb altes temperatures excepcionals per a l'època de l'any en què es disputava.

Un grup de dos fisioterapeutes va assistir els corredors a meitat de camí on, sobretot, se'ls assessorava i ajudava a millorar les condicions físiques per afrontar la segona meitat del recorregut. A l'arribada, dos fisioterapeutes més van atendre els primers participants que patien, majoritàriament, sobrecàrregues musculars. En les hores de més volum de feina els quatre fisioterapeutes van treballar de manera conjunta per a assistir a tothom qui ho demanava.

Cal destacar la bona feina dels organitzadors i agrair també la coordinació i bona comunicació amb el grup de fisioterapeutes.

Grup d'Interès del Penedès

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio