Tarragona acull el Curs del complex articular de l'espatlla, organitzat pel CFC

Publicada el 05/05/2015

El dies 11, 12, 25 i 26 d'abril es va realitzar, al CAP Catalunya de Tarragona, el Curs del complex articular de l'espatlla. L'avaluació i l'exercici terapèutic en Fisioteràpia. El va impartir en Xavier Vericat, que ens va mostrar el seu gran domini de la matèria i ens va saber transmetre tota la informació de manera afable i entenedora. Ha estat un curs molt profitós per a tots els assistents tant per el seu contingut teòric com pràctic.

El primer cap de setmana ens vam centrar en l'avaluació i tractament l'articulació escapulohumeral i l'esternoclavicular, en com explorar les discinèsies escapulars, com realitzar de forma correcta els tests isomètrics i quins eren els millors exercicis per a un bon control muscular.

En el segon cap de setmana vam aprendre a valorar i tractar l'articulació glenohumeral i la càpsula posterior, els tests d'inestabilitat i quins són els exercicis mes adients per a l'espatlla.

Tota la informació anava corroborada per estudis que demostraven la fiabilitat d'allò que el Sr. Vericat ens anava explicant.

Lamentem la poca assistència al curs, atès que considerem que pel seu temari és molt útil i interessant per a qualsevol fisioterapeuta.

Secció Territorial de Tarragona

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×