El GI del Penedès organitza la xerrada "Moure's i Salut" dins dels actes de celebració de Vilafranca Capital Cultural 2015

Publicada el 16/06/2015

El passat 13 de juny, el Grup d'Interès del Penedès va realitzar la xerrada "Moure's i Salut", dirigida al públic per fer promoció i difusió de la Fisioteràpia. L'esdeveniment formava part dels actes de celebració de Vilafranca Capital Cultural 2015.

La vocal del CFC Sra. Núria Coral va explicar la íntima relació entre fer exercici i salut. Els últims estudis ens indiquen que fer exercici físic durant 30 minuts al dia disminueix en un 27% el risc de mortalitat.

En una amena exposició va mostrar els beneficis per la salut de fer exercici, com motivar per fer exercici i quin és el millor exercici per s cadascú. Sempre cal tenir en compte quin és el nivell previ d'activitat física per poder-lo augmentar. Va recordar que si s'ha tingut alguna lesió o hi ha alguna patologia, cal consultar un professional de la salut.

Tot seguit els assistents van poder participar en un taller d'exercici físic guiat per poder començar a posar en pràctica el que acabaven d'escoltar.

Vam disposar d'una taula plena de tríptics informant de què és la Fisioteràpia i com pot ajudar-nos, i també d'informació dels fisioterapeutes de la comarca.

Grup d'Interès del Penedès

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×