El CFC, present a l'acte de graduació dels estudiants de Fisioteràpia de Blanquerna

Publicada el 26/06/2015

El passat 22 de juny, els estudiants del grau de Fisioteràpia de la promoció 2015 de la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna-URL van celebrar l'acte de graduació al Palau de la Música Catalana de Barcelona. El CFC hi va estar representat per la vocal de la Junta de Govern, Sra. Pat Vidal.

La padrina d'aquesta nova promoció va ser la xef Carme Ruscalleda, l'única dona catalana al món amb sis estrelles Michelin i que al 2013 va ser guardonada amb la Medalla d'Honor del Parlament de Catalunya. En el seu parlament als recent graduats va destacar que "el més divertit de la vida és trobar aquella professió per la que sents inclinació i vocació".

Durant l'acte es va fer el lliurament del Premi Blanquerna Salut en reconeixement a les entitats i centres sanitaris que col·laboren amb la Facultat i en la formació pràctica dels estudiants. Per a la titulació de Fisioteràpia, el guardó va ser per a l'Hospital Clínic de Barcelona per la tasca que fan des de la coordinació de pràctiques i pel seu compromís en el procés formatiu dels estudiants de Fisioteràpia de Blanquerna Salut.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×