Modificació en les retencions de l'IRPF tant per a assalariats com per a autònoms

Publicada el 14/07/2015

Us comuniquem que s'ha aprovat el Reial Decret 09/2015 d'11 de juliol, que modifica l'IRPF i que té com a efecte pràctic immediat una baixada de les retencions, tant per als assalariats com per als professionals autònoms.

Així doncs, amb efecte de 12 de juliol, el tipus de retenció sobre els rendiments d'activitats professionals es redueixen i seran els següents:

Retencions IRPF

Aquesta baixada no afecta els rendiments econòmics dels professionals que hagin tingut uns ingressos inferiors a 15.000 € atès que l'IRPF es manté en un 15%.

Per als assalariats, la rebaixa de les retencions és efectiva a partir del 12 de juliol, però per raons tècniques i d'implementació informàtica, es pot aplicar a la nòmina del mes d'agost, si l'empresa pagadora ho creu convenient.

Per a mes informació, podeu realitzar les consultes a través de la pàgina web del Col·legi a http://www.fisioterapeutes.cat/assessors/consulta.asp?assessor=fiscal

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×