La European League Against Rheumatism (EULAR) sol·licita la nostra col·laboració en un estudi per conèixer les necessitats educatives dels fisioterapeutes

Publicada el 06/08/2015

La European League Against Rheumatism (EULAR) (Lliga Europea contra el Reumatisme), és la organització que representa i agrupa totes les associacions de reumatòlegs, persones que pateixen reumatismes i professionals de la salut que treballen amb aquests pacients arreu d'Europa www.eular.org .

Els objectius d'EULAR són principalment la prevenció, la rehabilitació i la millora dels tractaments dels pacients que pateixen malalties musculosquelètiques. Així, EULAR promou l'educació i la investigació en el camp de la reumatologia, i amb aquest objectiu s'ha endegat una enquesta per a conèixer les necessitats educatives dels professionals, que en base a les respostes, s'intentarà adaptar la oferta educativa.

L'Eular Standing Commeette of Health Professionals, està realitzant per tant, un estudi en el que la col·laboració dels fisioterapeutes és clau per a poder posicionar la Fisioteràpia de l'estat espanyol en l'àmbit de les malalties reumàtiques i conèixer les possibilitats i limitacions que tenim al nostre país respecte la resta d'Europa.

Tots aquells professionals que treballeu amb pacients reumàtics podeu col·laborar amb aquest estudi responent a l'enquesta que trobareu seguint aquest enllaç.

Gràcies per la vostra participació!

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×