La Fundación española de Atrofia Muscular sol·licita el nostre ajut en un nou projecte que està duent a terme

Publicada el 10/09/2015

Gràcies a la informació d'una companya, us volem donar a conèixer FundAME (Fundación española de Atrofia Muscular), una entitat que sol·licita el nostre ajut en un nou projecte que ha posat en marxa.

L'Atrofia Muscular Espinal (AME) és considerada una malaltia rara per la seva baixa incidència malgrat ser la primera causa de mort infantil per malaltia d'origen genètic en menors de dos anys. En aquest sentit, FundAME ha posat en marxa una xarxa d'informació i intercanvi de coneixements de fisioterapeutes i metges rehabilitadors per fer arribar als afectats informació sobre la seva malaltia, el tractament i els serveis que la fundació ofereix, i voldrien convidar a aquells fisioterapeutes catalans que hi puguin esta interessats a formar-ne part.

S'hi podrà accedir a finals de setembre mitjançant un apartat específic i d'accés privat que trobareu a www.fundame.net en el qual està previst que hi hagi publicacions, vídeos, sessions formatives dirigides per experts i, fins i tot i a més llarg termini, la possibilitat d'assistir a sessions presencials.

En cas d'estar-hi interessats, podeu contactar amb FundAME (Sra. Pilar Velázquez) al telèfon 658985304 o mitjançant el correu electrònic pivemo1976@hotmail.com

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio