Ja tenim aquí la VI Jornada de Fisioteràpia Neuromusculosquelètica de CFC

Publicada el 22/09/2015

Ja us podem presentar la VI Jornada de Fisioteràpia Neuromusculosquelètica, que se celebrarà el proper 27 de novembre al World Trade Center de Barcelona. Com en d'altres anys clourà amb el Sopar Anual del Col·legi, però aquest 2015 serà molt especial ja que coincideix amb el 25 aniversari de la nostra institució.

Us hem preparat una visió mundial de la Fisioteràpia i, per aquest motiu, res millor que portar cinc fisioterapeutes, un de cada continent.

Comptarem amb Annalie Basson des d'Àfrica, Ah-Chen Goh que ve des d'Àsia, Dean Watson des d'Austràlia, Luis F. Prato des dels EUA i el nostre company Lluís Puig, que serà el representant europeu. A les seves respectives ponències es parlarà de models de raonament clínic per a la diagnosi i el tractament neuromusculosquelètic en Fisioteràpia (Goh), mobilització del Sistema Nerviós per a patologia neuromusculosquelètica (Basson), abordatge i tractament de Fisioteràpia de les diferents inestabilitats d'espatlla (Puig), el maneig fisioterapèutic del LCA basat en l'evidència actual (Prato), aspectes que abordaran de forma pràctica a les seves masterclass.

A més, i com l'any passat, hem afegit una continuació formativa per a aquelles persones que vulguin realitzar formació més àmplia amb alguns dels ponents internacionals que hi participen: aquest any compartiran amb nosaltres el seu coneixements l'Annalie Basson (Àfrica), el Dean Watson (Austràlia) i el Luis F. Prato (EUA). Afanyeu-vos a reservar la vostra plaça, alguns cursos ja estan complerts, però podeu apuntar-vos a la llista d'espera.

Recordeu que també podreu seguir-la per streaming a www.fisiotv.cat i a través de l'etiqueta #jnme15

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio