Lleida acull el Seminari d'Estabilització Cervical coorganitzat per la Comissió de Neuromusculosquelètica i la Secció Territorial de Lleida

Publicada el 19/01/2016

El passat 16 de gener es va realitzar el Seminari d'Estabilització Cervical organitzat per la Comissió de Fisioteràpia Neuromusculosquelètica i la Secció Territorial de Lleida del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i impartit per Leandro Gutman, fisioterapeuta llicenciat en cinesiologia i fisiatra, exdocent de la Universitat de Buenos Aires, especialista en el tractament dels trastorns de l'ATM i membre de la Comissió de Fisioteràpia Neuromusculosquelètica del CFC.

L'acollida del seminari va ser tot un èxit, exhaurint-se les places uns dies abans del seu inici i amb l'assistència dels col·legiats no només de Lleida sinó d'altres províncies.

El contingut es basar en la revisió dels conceptes anatòmics i biomecànics de la columna cervical, proporcionar noves tècniques d'avaluació i el tractament de les alteracions obtingudes en la prèvia avaluació dissenyant un pla d'exercicis terapèutics adaptats a les necessitats del pacient. Cal dir que va resultar ser un seminari molt pràctic i que va comptar amb la participació i col·laboració de tots els assistents, els quals mostraren haver assolit les expectatives inicials en la seva finalització.

Des del la Secció Territorial de Lleida volem fer un agraïment al Sr. Leandro Gutman per compartir el seu coneixement i als assistents per la seva participació al seminari. Esperem poder seguir gaudint d'aquestes exitoses propostes formatives que ajuden a enriquir el nostre dia a dia professional i que també ens donen satisfacció personal.

Secció Territorial de Lleida

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×