Posem en marxa una nova temporada de la campanya de videoconsells i aquest gener toca aprendre a mocar-se correctament

Publicada el 25/01/2016

Us informem que encetem una nova temporada de la campanya "12 mesos, 12 consells de salut", a la qual, aquest 2016, s'hi afegeixen els companys de Galícia, que juntament amb Madrid, País Basc, Navarra i nosaltres mateixos conformem una àmplia representació del col·lectiu de Fisioterapeutes de l'estat espanyol.

Aquesta campanya, que va iniciar el CPFCM l'any 2013 i a la qual el CFC s'hi va afegir al 2014, pretén conscienciar a la ciutadania sobre diversos aspectes de la seva vida quotidiana en els quals la Fisioteràpia hi pot tenir una part rellevant, tant a nivell de tractament com de prevenció.

El primer videoconsell del 2016, està dedicat a explicar com mocar-se correctament. L'hivern és l'època en què ens ataquen tot tipus d'infeccions de les vies altes que, de vegades, provoquen pneumònies o bronquitis i que, fins i tot, poden ser el desencadenant de patologies cròniques. El que sovint ignorem, però, és que en l'origen de moltes d'aquestes infeccions hi ha el fet que no ens sabem mocar.

Per altra banda, al videoconsell també s'explica la importància de dur a terme una bona higiene nasal i com fer-ho. Aquesta rutina ens servirà per combatre fàcilment les infeccions i reduir, així, l'ús de medicaments.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio