Trobada amb la diputada Assumpta Escarp al CFC

Publicada el 28/01/2016

La responsable de temes de Salut del Grup Parlamentari Socialista, Assumpta Escarp, i el degà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC), Manel Domingo, han mantingut una reunió aquest matí a la seu del CFC per abordar diversos assumptes relacionats amb la realitat i la pràctica de la Fisioteràpia. La trobada s'emmarca en els contactes de treball habituals que el Col·legi manté amb les diverses institucions i representants públics.

La diputada socialista Assumpta Escarp -que s'ha ofert com a corretja de transmissió al Parlament de tots aquells assumptes que afecten els fisioterapeutes- ha mostrat interès a conèixer de primera mà la visió que té el CFC sobre l'actual Pla de Salut de Catalunya i les seves possibilitats futures i sobre la presència de la Fisioteràpia en el sistema públic de salut, entre d'altres coses.

Per la seva part, el degà del CFC ha destacat la importància que tindria una major presència de fisioterapeutes en el sistema públic de cara a la reducció de costos i l'estalvi en la prescripció de medicaments. De la mateixa manera, Manel Domingo ha insistit en el paper primordial que la Fisioteràpia pot jugar en l'atenció als malalts crònics. Altres temes que s'han posat damunt la taula són la Llei del medicament que impulsa el Govern central i l'actual oferta formativa en Fisioteràpia del país.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×