Busquem voluntaris per donar continuïtat al projecte de Fisioteràpia en exclusió social

Publicada el 29/01/2016

El passat 2014, la Federació d'Entitats de Persones amb Discapacitat Física (Federació ECOM) i el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) van signar un conveni per la promoció conjunta d'actuacions i projectes que contribueixin a millorar la salut de la població, en especial, de les persones amb discapacitat física.

La primera iniciativa que van posar en marxa va ser l'apropament de la Fisioteràpia a socis i sòcies de les entitats federades a ECOM amb discapacitat o dependència que per motius econòmics no podien rebre aquest tipus de tractament a nivell privat o bé que havien hagut de deixar-lo de rebre a causa de les restriccions econòmiques.

Per donar continuïtat a aquest projecte de Fisioteràpia en exclusió social necessitem 2 fisioterapeutes voluntaris per tal de prestar els seus serveis a 4 pacients afectats en diferent grau d'un accident vascular cerebral, a escollir els matins de 9.30 h a 11.30 h, dilluns, dimarts i dijous, segons els pacients assignats.

El programa de voluntariat es canalitzarà a través de l'ONG Fisiosmundi, entitat amb més de 10 anys d'experiència en el món de la cooperació internacional, i formada íntegrament per fisioterapeutes.

Si hi estàs interessat, només cal que ens enviïs un correu electrònic a professional@fisioterapeutes.cat o que ens truquis 93 207 50 29 de 9.30 h a 16.00 h (Sra. Roser Alfonso).

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×