Seminari tècnic d'Estabilització cervical a Girona

Publicada el 26/10/2016

El passat 15 d'octubre, la seu col·legial de Girona del CFC va acollir el Seminari tècnic d'Estabilització cervical, a càrrec del fisioterapeuta i especialista en ATM Leandro Gutman.

El ponent ens va ensenyar diverses tècniques d'exploració i estabilització com, per exemple, que si corregim la postura en sedestació, el dolor cervical disminueix. També vam aprendre com estabilitzar els músculs profunds cervicals mitjançant la flexió craniocervical i com realitzar exercicis de propiocepció cervical. Un d'aquests exercicis, i potser el més interessant, era que, amb un làser al cap, el pacient amb els ulls tancats havia d'anar al mateix punt de partida tot fent una rotació prèviament cap a un costat i nosaltres corregir-lo. L'exercici ens va demostrar que, al cap de diversos intents, el pacient ja gairebé no necessitava correcció, motiu pel qual considerem que és un exercici molt interessant per millorar la propiocepció.

Secció Territorial de Girona

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×