El CFC premia els col·legiats Enric Sirvent i Inma Castillo en la Nit de la Fisioteràpia

Publicada el 03/10/2016

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya va lliurar els premis anuals de la institució, divendres passat al vespre, en la Nit de la Fisioteràpia (abans, Sopar Anual) celebrat a La Pedrera de Barcelona.

Els premiats de la Nit van ser el doctor Enric Sirvent, que va rebre el Premi June Nystrom i Inma Castillo, reconeguda com a Fisioterapeuta de l'Any 2016. La celebració també va ser el marc de l'habitual homenatge als col·legiats jubilats al llarg del darrer any i del lliurament de diplomes als fisioterapeutes doctors.

Pel que fa al Premi June Nystrom, el Col·legi va voler destacar la figura d'Enric Sirvent (col·legiat número 463), tant "per la seva trajectòria en el món de la Fisioteràpia com per la seva trajectòria vital en defensa de la nostra professió". En el seu parlament d'agraïment, Sirvent va fer un cant al present i futur de la professió, alhora que reivindicava la visió integral de la Fisioteràpia: "Hem de ser curosos i seguir fent bona aquella frase que diu: un fisioterapeuta ha de tenir el cervell d'un científic, el cor d'un humanista i les mans d'un artista", va dir.

Pel que fa a la Fisioterapeuta de l'Any, la junta va acordar per unanimitat distingir Inmaculada Castillo Sánchez (col·legiada 1.198) "per la seva tasca de difusió de la Fisioteràpia respiratòria i, en concret, per la campanya d'higiene nasal que actualment impulsa la institució". Castillo va destacar en el seu parlament, el treball que du a terme la Comissió de Fisioteràpia Respiratòria del Col·legi i va reivindicar la utilitat de disciplines que, com la Fisioteràpia respiratòria, són menys conegudes en el nostre país però que compten amb un gran predicament i implantació en d'altres països.

Respecte als col·legiats que s'han jubilat recentment i que van ser distingits són els següents: M. Rosa Serra Gabriel, Pere Narbona Marrassé, Rosa Mayol Piella, Angel Calvo Aguilar, Pere Bosch Costa, Angel Cebollero Lascorz, Andrés Velasco Carreras, José Antonio Rey Adan, Carmen Barrocal Ortega, Xavier Oliver Casanova, Jordi Bolet Quer, Joaquim Fagoaga Mata, Josefina Gonzalez Pous i Feliciano Asensio Garcia.

Respecte al lliurament de distincions als fisioterapeutes doctors, els distingits van ser els següents: Juan Vicente López Díaz, Lourdes Macias Merlo, Joaquim Fagoaga Mata, Laura Pacheco Arajol, Laia Monné Guasch, Laia Sallés Oller, Montserrat Pujol Marzo, Lourdes Macias Merlo i Carlos Lopez de Celis.

Podeu veure imatges de la Nit de la Fisioteràpia aquí.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×