El degà del CFC declara al Jutjat en lluita contra l'intrusisme

Publicada el 28/11/2016

El degà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC), Manel Domingo, ha prestat declaració aquest matí als Jutjats de Barcelona arran de la instrucció judicial oberta per un dels casos d'intrusisme professional denunciats pel propi Col·legi a la Fiscalia.

La declaració en seu judicial s'emmarca en la campanya contra l'intrusisme que impulsa el CFC i que, al llarg dels darrers mesos, ha dut la institució a posar en mans de la Justícia un seguit de casos d'intrusisme del tot flagrants, en defensa del col·lectiu de fisioterapeutes i de la salut i integritat física dels pacients.

Atès que tots els casos denunciats són en mans de la Justícia i per tal de no entorpir els diferents processos judicials oberts, el CFC entén que la prudència pública ha de seguir regint la seva actuació, amb la qual cosa anirem informant dels diversos casos a mesura que sigui possible i aconsellable.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×