La Secció de Girona assisteix a la VI Jornada anual d'EUSES Alumni

Publicada el 13/12/2016

El passat 17 de novembre, la Carme Casellas, coordinadora de la Secció Territorial de Girona del CFC, va assistir a la VI Jornada anual d'EUSES Alumni convidada pel Sr. Mariano Gacto, director del Grau de Fisioterapia.

L'acte va comptar amb la ponència de l'entrenador Joan Lleonart, tècnic superior d'atletisme i director tècnic del Club Atlètic Manresa, "Experiència tècnica i esportiva per a la preparació i participació en uns Jocs Olímpics", que va versar sobre la gran fita que va ser per a l'Esther Guerrero, atleta banyolina, accedir a uns Jocs Olímpics en un temps rècord gràcies a una bona gestió per part del seu entrenador personal, l'equip de fisioterapeutes i l'esperit lluitador de l'atleta.

Tot seguit, el Dr. Ramon Olivé va fer una ponència sobre "Estratègia per a l'assistència a uns Jocs Olímpics des de la perspectiva sanitària" donant la visió sanitària del què comporta portar esportistes espanyols a unes olimpíades i tots els requisits que s'han de complir, els problemes que poden sorgir i la necessitat d'uns mínims per a la correcta gestió mèdica del COI.

Amb posterioritat, EUSES va fer el lliurament dels premis al millor expedient acadèmic de la promoció 2012-16 que, en el Grau en Fisioteràpia, va recaure en Philippe Auer, i en el Grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport en Joaquim Fontané.

Secció Territorial de Girona

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio