Possible incidència en la quota autònoms corresponent al mes de novembre

Publicada el 07/12/2016

Us comuniquem que el servei d'assessoria que el CFC ofereix als col·legiats ens ha fet arribar aquesta comunicació en referència a la quota d'autònoms corresponent al mes novembre de 2016 i que sembla que pot afectar a alguns col·legiats:

Sembla que la Tresoreria General de la Seguretat Social, al realitzar el càrrec massiu de les quotes dels autònoms del mes de novembre 2016, ha tingut un problema.

En alguns casos no s'ha fet el càrrec i en d'altres s'ha canviat el compte corrent habitual per un altre, del mateix autònom, i que tenien a la seva base dades. Concretament, si alguna vegada heu realitzat el pagament de les quotes d'autònoms per l'entitat BBVA, la Tresoreria pot haver canviat el vostre compte corrent habitual per un altre que teniu o heu tingut en aquesta entitat.

Com que el compte corrent els hi ha quedat gravat, a partir d'ara el càrrec es realitzarà per aquest. Per tant, si voleu tornar a deixar el compte anterior, ens ho haureu de comunicar per poder realitzar el tràmit corresponent.

En el cas que no tingueu cap càrrec fet, ens han comunicat des de la Tresoreria que, en uns mesos rebreu una carta amb el rebut de novembre 2016, sense recàrrec, per tal que realitzeu el pagament.

Si teniu qualsevol consulta al respecte, no dubteu en contactar amb el servei d'assessoria que us ofereix el Col·legi a www.fisioterapeutes.cat/assessors/

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×