Tancats els ponents de la Jornada TIC i 2.0 de l'1 d'octubre

Publicada el 25/02/2016

La Jornada TIC i 2.0 del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (que aquest any se celebrarà el dissabte 1 d'octubre) ja té tancat el programa de ponents, entre els quals n'hi ha diversos que van participar en la primera jornada d'aquest tipus que va dur-se a terme l'any 2012 i que va ser un autèntic èxit de públic i de repercussió professional.

Amb motiu del cinquè aniversari de la iniciativa, allò que es farà és reproduir expressament la fórmula del 2012, en la qual tots els ponents van acabar publicant una entrada en els respectius blogs just en acabar les seves intervencions. La jornada es retransmetrà en streaming via www.Fisiotv.cat, i fins i tot ja està clar el hashtag a Twitter, #colficat20

Els ponents escollits per a aquest any són: Raúl Ferrer (@_raulferrer), J. Antonio González (@fisiobitacora), Jorge Álvarez (@jorge_ze), Miguel López (@miguelHD), Edu Fondevila (@ezeyan) i Irene Garcia (@fisioIres). Tots ells tenen en comú que són tuitaires i bloguers destacats en el camp de la salut i la Fisioteràpia.

En el cas de Raúl Ferrer, aquest fisioterapeuta afirma en el seu web (www.raulferrer.org) que "las nuevas tecnologías de la información y la comunicación [TIC] han venido para quedarse. Desde 2010 participo en proyectos relacionados con su aplicación a la salud y a la Fisioterapia". 

J. Antonio González és un altre fisioterapeuta influent a les xarxes a través del seu blog (entre d'altres plataformes) www.madrimasd.org/blogs/fisioterapia/

Pel que fa al cordovès Jorge Álvarez, es tracta d'un fisioterapeuta que s'ha donat a conèixer a través del seu web www.fisioterapiaprazer.com/

Respecte a Miguel López, el seu blog http://tufisio.net és un dels més visitats de l'estat espanyol pel que fa a temes de Fisioteràpia i salut.

Edu Fondevila és un altre bloguer molt conegut a través de la seva pàgina https://desdeoceanomar.wordpress.com/ Un blog que té com a lema "Pensamiento crítico en Fisioterapia".

Finalment, Irene Garcia és tot un referent en la Fisioteràpia en geriatria a Catalunya, enamorada de les xarxes socials.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×