Obrim les inscripcions a la 6a edició de la Jornada de Geriatria

Publicada el 29/02/2016

Tot està ja a punt per a la sisena edició de la Jornada Abordatge pràctic de Fisioteràpia en Geriatria, que se celebrarà el proper 22 d'abril al CCIB (plaça de Willy Brandt, 11-14), i que, com totes les jornades col·legials del 2016, estarà bonificada en la seva totalitat.

Seguint el format habitual de les jornades del CFC, durant el matí realitzarem les conferències magistrals, que seran retransmeses en streaming pel canal de TV del CFC, i Twitter (amb l'etiqueta #colfigeria); i a la tarda farem 4 tallers pràctics en format masterclass d'una hora i mitja de durada.

Pel que fa al contingut científic de la jornada, estem convençuts que serà del vostre interès, tant pels professionals que hi participaran -1 advocat i 5 fisioterapeutes- com pels temes que abordaran, que són de vital interès per al món de la Fisioteràpia en geriatria: el maltractament a la gent gran, l'abordatge de persones amb deteriorament cognitiu, el tractament d'afectacions neurològiques, la incontinència en gent gran o la importància de la valoració del peu en la marxa de la persona gran.

Ja podeu consultar el programa de la Jornada, així com realitzar la vostra inscripció aquí.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×