La Secció Territorial de Girona del CFC col·labora en la IV Jornada de l'Esport Femení

Publicada el 22/03/2016

La Secció Territorial de Girona del CFC va participar, el passat 6 de març, en la IV Jornada de l'Esport Femení de Girona. Com els darrers anys es van realitzar tallers d'estiraments dirigits a esportistes i gent que passejava per la zona. En total hi van participar un equip de bàsquet al complert, les dones que havien fet l'activitat de marxa nòrdica i els alumnes de pràctiques de l'EUSES, que també van voler rebre aquesta formació.

A les 9.30 h es van començar a fer les diferents activitats de la Jornada esportiva. Les dues fisioterapeutes representants del CFC es van encarregar de realitzar els tallers d'estiraments, de tal manera que una dirigia el grup i l'altra estava al cas de les compensacions i posicions dels participants; també vam tenir l'oportunitat d'apropar-nos a les diferents entitats col·laboradores per promoure l'activitat que realitzàvem.

De cares a l'any vinent tenim en ment realitzar una masterclass com una activitat paral·lela de la jornada, tot fent una classe d'estiraments, atès que així ens faríem més visibles i podríem promocionar millor la nostra feina.

Secció Territorial de Girona

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio