Proves esportives i tallers d'estiraments a Girona

Publicada el 18/04/2016

Enguany, la Secció Territorial de Girona del Col·legi de Fisioterapeutes ha dut a terme el projecte de realitzar tallers d'estiraments amb la intenció de divulgar la Fisioteràpia i promocionar un esport saludable a les proves esportives on ha col·laborat.

Ha tingut una gran acollida tant a la jornada de l'Esport Femení, realitzada el passat 8 de març, com a la Mitja Marató de Girona del dia 17 d'abril.

En les dues proves esportives els/les fisioterapeutes col·legiats han realitzat sessions d'estiraments, tant globals com analítics, depenent de la població a què anaven dirigits. També s'han donat consells de salut i s'ha explicat la importància que té posar-se en les bones mans de fisioterapeutes col·legiats.

La intenció dels tallers d'estiraments és que la Fisioteràpia pugui arribar a més gent a part dels esportistes, donar la visió que els fisioterapeutes podem ajudar i intervenir no només fent massatges (com sempre se'ns ha pogut veure) sinó també en altres àmbits. Les proves esportives solen reunir població de totes les edats i sectors, tenint així un major impacte promocional entre:

  • Les noves generacions, perquè de ben petits integrin que la Fisioteràpia no són massatges o que no s'hi ha d'anar quan et lesiones sinó també per prevenir.
  • Els més grans, per poder combatre dolències que puguin presentar a qualsevol nivell, no només a l'esquena, i per mostrar-los els diferents àmbits d'actuació que té la Fisioteràpia.

Podem concloure que aquesta iniciativa té bastant èxit entre la població, esportistes i els fisioterapeutes participants, per la qual cosa tenim la intenció de continuar en aquesta línia.

Secció Territorial de Girona

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio