Organitzem una Jornada col·legial Intercomissions

Publicada el 20/04/2016

Conscients de la importància de la multidisciplinarietat i del bon resultat que dóna el treball col·lectiu, el proper 14 de maig organitzem la primera jornada Intercomissions.

La figura de les comissions sorgeix com a conseqüència de la integració de la Fisioteràpia en diversos àmbits professionals. Aquests nous camps d'actuació requereixen d'una major especialització i estructuració de les eines emprades, les quals han d'adaptar-se al creixement experimentat per la Fisioteràpia en els últims anys.

La missió de les comissions és unificar i homogeneïtzar els criteris propis d'actuació de cadascun dels àmbits a què es dediquen, i a l'actualització formativa i legislativa de les seves competències professionals. La comissió esdevé, doncs, un punt de referència i d'intercanvi d'informació per a qualsevol persona interessada en el seu àmbit específic.

És per aquest motiu que hem volgut donar un pas endavant en relació a la divulgació de les tasques de les comissions, i és per això que hem decidit celebrar la primera Jornada Intercomissions, que es basa en el treball conjunt de dues comissions respecte a un cas clínic amb dos objectius clars:

  • Difondre quin és l'àmbit d'actuació de cada comissió i la importància de la tasca desenvolupada conjuntament.
  • Donar eines als col·legiats assistents a la Jornada per poder observar i tenir en compte els diferents aspectes de cada àmbit d'actuació de cada comissió per tal de poder fer un abordatge correcte davant la particularitat de cada cas.

Amb el desig de poder gaudir tots junts d'aquesta jornada i poder saludar-vos presencialment!

Calendari: 14 de maig de 2016

Horari: 10.00 h a 13.00 h

Durada: 3 hores lectives

Lloc: Seu del Col·legi de Fisioterapeutes. C/ Segle XX, 78, 08032, Barcelona

Organitza: Comissions col·legials del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Preu: Gratuït. (Aforament limitat. Imprescindible reservar plaça).

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio