Servei de confecció de la Declaració de la Renda 2015

Publicada el 21/04/2016

Us informem que el 25 d'abril s'activa el servei de confecció de la Declaració de la Renda de l'exercici del 2015, que les Assessories Fiscals amb què treballa el Col·legi a les diferents províncies posen, un any més, a disposició de tots els col·legiats.

Les tarifes vigents per a aquest servei són:

  • 40 € declaració individual
  • 60 € declaració conjunta
  • Gratuïta per als TRADE i treballadors autònoms que prestin els seus serveis a més d'un empresari i/o centre que tinguin uns ingressos màxims de 22.000 €.

Aquestes tarifes són aplicables a aquelles declaracions que puguin realitzar-se amb les dades que es demanen en l'imprès i que, a tal efecte, us facilitem per a cada província. Per a d'altres declaracions més complexes s'haurà de consultar o demanar visita i tarifa personalitzada.

Us informem que la quota anual col·legial es pot desgravar de la declaració de la renda tal i com contempla la llei.

Us recordem que si voleu gaudir d'aquest servei de confecció de declaració heu de fer-la a la vostra província demanant cita prèvia o enviant l'imprès i la còpia de la documentació complementària per correu electrònic.

El resultat de les declaracions seran presentades telemàticament des de cada assessoria previ consentiment del col·legiat.

El servei de confecció de la Declaració de Renda 2015 estarà actiu fins el 17 de juny de 2016.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×