El GI de l'Anoia organitza el Curs del Complex articular de l'espatlla

Publicada el 30/05/2016

El passat mes d'abril es va realitzar, a Igualada, el Curs del Complex articular de l'espatlla. L'avaluació i l'exercici terapèutic en Fisioteràpia, organitzat pel Grup d'Interès de l'Anoia del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

La formació va ser impartida per en Xavier Vericat, expert en Fisioteràpia neuromusculosquelètica. En els dos caps de setmana dels curs, els alumnes van poder actualitzar-se en les ultimes evidències sobre la rehabilitació de l'extremitat superior; des dels tests més sensibles i específics per valorar cada patologia o disfunció als exercicis per retornar el complex articular de l'espatlla a la seva màxima funcionalitat. També es van explicar diferents enfocaments per tractar les diferents estructures que hi puguin estar implicades.

Des del Grup d'Interès de l'Anoia volem fer una agraïment al docent Xavier Vericat per compartir el seu coneixement amb els assistents.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×